top of page

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είμαστε μια ομάδα 6 μελών, που πήραμε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει η Formula 1 in schools. Θα φτιάξουμε ένα αμάξι μικρού μεγέθους (15-20cm) που θα διανύσει 24 μέτρα σε όσο λιγότερο χρόνο μπορέσουμε. Θα κινηθεί με μια κάψουλα που θα έχει στο πίσω μέρος του η οποία, θα περιέχει διοξείδιο του άνθρακα.



 



Υπεύθυνη ομάδας: Δασκαλάκη Ειρήνη

Ο υπεύθυνος, θα συντονίζει την ομάδα. Διατηρεί την τάξη και ελέγχει την συνεργασία. Επίσης, παρακολουθεί αν οι εργασίες γίνονται σωστά και υπάρχει πρόοδος. Τέλος, ενημερώνει τον υπεύθυνο καθηγητή για την την πρόοδο και για όλες τις αποφάσεις της ομάδας.

 

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας , μάρκετινγκ & πόρων: Βασιλείου Χριστίνα

Η Χριστίνα, θα είναι υπεύθυνη για την εύρεση χορηγών. Επίσης, πρέπει να βρει τα υλικά τα οποία θα χρειαστούμε. Τέλος, επικοινωνεί με τους υποψήφιους χορηγούς μας, για να εξασφαλίσει την μέγιστη κάλυψη και με την βοήθεια της υπόλοιπης ομάδας.


Μελετητής μηχανικός: Αρχαβλάκης Ιπποκράτης, Λοππινέ Θωμάς

Ο ρόλος του Ιπποκράτη και του Δημήτρη είναι κυρίως, να ελέγχουν την αεροδυναμική επίδοση. Επίσης, σχεδιάζουν το σχέδιο του αυτοκινήτου πρώτα στο χαρτί και στην συνέχεια στον υπολογιστή.


Κατασκευαστές: Βασσάλος Δημήτρης, Δασκαλάκη Ειρήνη
Ο Θωμάς και η Ειρήνη, είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή του αυτοκινήτου και για την μελέτη των περιορισμών της μηχανουργικής διεργασίας. Τέλος, θα συνεργαστούν με τους
Μελετητές μηχανικούς για να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του αυτοκινήτου.


Σχεδιαστής γραφικών: Σταματάκη Μαρία
Η Μαρία, φτιάχνει το λογότυπο της ομάδας με χρώματα. Επίσης, τις επιγραφές των χορηγών. Επιπλέον, διαχειρίζεται τη σελίδα του facebook, και αυτήν εδώ. Επίσης, σχεδίασε στις στολές, αλλά και σχεδίασε τι αφίσες. Τέλος, μπορεί να βοηθήσει στην ομάδα Μάρκετινγκ.





 

Πληροφορίες για την ομάδα μας

Για τον διαγωνισμό:

Formula 1 in schools

bottom of page